Despre noi

Povestea Leanei

Inceputurile Leanei au fost cu “matura si farasul” intr-un oras la malul marii din regiunea Liguria – Italia.

Dupa o gaveta de un an de zile si datorita faptul ca Leana devenise in timp record regina curateniei din orasul Savona (toata lumea o vroia doar pe Leana) a trebuit sa-si ia alti angajati, sa-i formeze la locul de munca si sa munceasca cot la cot cu ei.

Dupa numai 3 ani, din cauza cerintelor numeroase si din necesitate, Leana lasa matura si farasul, ocupandu-se doar de firma, birou si angajati.

Leana a activat cu firma “La Gioia del Pulito” timp de 25 de ani in sectorul curatenie/dezinfectare in Italia si a oferit servicii la peste 600 de clienti din nordul Italiei (scoli, primarii, companii, fabrici si clienti privati).

Dupa toti acesti ani de munca petrecuti in Europa occidentala, dorinta Leanei de a servi patria nativa, a intors-o la radacini, mandra ca poate oferi acum, serviciile ei in Romania.

Societatea Leanei se numeste INFINIZE SRL si a fost infiintata in 2017.

De peste 25 de ani lucrăm în domeniul curățării și dezinfecției profesionale și industriale, studiind constant soluții și tehnologii noi. Puterea noastră constă în furnizarea nu numai a produselor, ci a unei metode reale de lucru care combină formule, echipamente, proceduri, pentru a obține rezultate mai bune și pentru a menține costurile sub control.

  • Produse de înaltă calitate – Cele mai bune produse din catalog (detergenți, detergenți, aditivi, degresanți)
  • Expertiză în domeniu – Vă analizăm nevoile și optimizăm operațiunile, consumul și costurile, astfel încât afacerea dvs. are beneficii imediate
  • Coaching și training – Vă oferim un plan detaliat cu proceduri, formule, ore pentru fiecare operație și pregătim personalul.
  • Furnizarea de echipamente de curățare – Oferim echipamentele de care aveți nevoie pentru afacerea dvs. datorită parteneriatelor cu cele mai bune companii din domeniu.